Festmény reprodukciók a webshopban

repro_fokep_ok

Mivel tudom, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy eredeti festményeket vásároljanak – viszont szeretik a kortárs műveket és szívesen kitennék őket otthon a saját falaikra – és a webshop már adott, hát gondoltam egyet. Emellett azt sem titkoltam soha, hogy elég nehezen válok meg bizonyos festményeimtől, vannak amiktől egyáltalán nem tudok elszakadni. Sokszor tapasztaltam, hogy éppen ezek iránt a képek iránt nagy az érdeklődés, így ez a másolatkészítés ebben is jó megoldásnak tűnik.

Néhány éve csináltattam reprodukciókat, így tudtam akkor egyszerre két kiállításon is szerepelni egy időben ugyanazzal a képpel. Már akkor nagy szerencsém volt, mert egy remek céget találtunk, akik tökéletes minőségben tudnak művészeti nyomatokat előállítani. Azóta is csak bennük gondolkodom, ha ilyesmiről van szó.

vakrama

A legjobb minőségű 100% pamut vászonra készül mindegyik repró, ami egyébként 1 méterről nézve össze is téveszthető az eredeti festménnyel, mivel ugyanúgy fa ékelt vakrámára van feszítve ezeknél is a vászon.

A webshopba bekerült képek válogatása közben azt helyeztem előtérbe, melyekre mondtátok a legtöbbet, hogy szívesen látnátok a saját falatokon. Ha valaki azonban nem találja meg közöttük mégsem, amelyiket igazán szeretné, nyugodtan szóljon nekem! Amennyiben megoldható, készíttetek az általatok választott festményből másolatot.

A rendelhető reprókat itt találjátok: https://fecso.hu/termekkategoria/festmeny-reprodukciok/

Egy hozzászólás a hírhez: “Festmény reprodukciók a webshopban

  1. -pity-
    -pity- says:

    Tetszik az ötlet, így legalább vissza lehet csempészni egy kicsit a művészeteket a hétköznapokba. Ha pedig akár össze is téveszthető az eredeti festménnyel, akkor a minőség miatt sem kell aggódni. Az meg külön jó csel, hogy ilyen módon egy-egy kedvelt darab két együtt zajló kiállításon is szerepelhet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.