Hogy is jött az életembe az egyedi pólók festése…

Festett pólók

Bár a Fecsó Art & Fashion webáruház egészen friss, maga az ötlet a kézzel festett ruházati cikkekkel kapcsolatban már évekkel ezelőtt megfogalmazódott a fejemben.

Aki még emlékszik a BooBEX táskákra, annak ismerős lesz ez a néhány póló minta.

Kézzel festett BooBEX

Nagyjából 5 évvel ezelőtt festettem ezeket a darabokat, abban az időben még a design táskáimat próbáltam ilyen módon népszerűsíteni. Terveimben szerepelt, hogy lesznek kézzel festett táskák is, de az élet akkor nem úgy alakult. Néhány egyedi pólót viszont készítettem még az elmúlt években ajándékba, hiszen textilfestékem maradt bőven.

Az utóbbi időben kimondottan sokat gondolkodtam azon, hogyan vihetném még közelebb hozzátok a festészetben kialakult világomat, és hogyan tehetném sokkal elérhetőbbé azt.
Éreztem, hogy szeretitek amit csinálok, ami igazán nagy öröm számomra. 🙂

Innen pattant ki a szikra újra, hogy fessem meg figuráimat pólókra, hogy a mindennapokban is veletek tudjanak lenni, és ne kizárólag a rendezvényeken találkozhassatok velük.

Szerintem jó dolog, ha a művészet megjelenik a hétköznapokban: a buszon, a villamoson, a gyorsétkezdékben vagy a zöldségesnél a kasszánál állva.

Póló festés

Külön öröm, amikor olyan pólót kértek tőlem, melyen valamelyik figurám olyan szituációban jelenik meg, amitől számotokra válik még személyesebbé. Vagy ha nem is a lényeimből indultok ki, de fontos nektek, hogy én készítsem el az elképzelt pólótokat, az igazán jó érzés.

Ezt a weboldalt igyekszem mostantól még személyesebbé tenni, hogy szívesen töltsetek itt időt. És ha az élet is úgy akarja, nincs kizárva, hogy készülnek még kézzel festett táskák is, sőt, igazából bármi, ami elém kerül, és hordható! 😉

10 hozzászólás a hírhez: “Hogy is jött az életembe az egyedi pólók festése…

 1. Laci
  Laci says:

  Végre teret kapott a “közösség” is, hát élek a lehetőséggel.
  Remélem mások is fognak csatlakozni.
  Csak gratulálni tudok az eddigiekhez!
  Kitartó látogatótok lettem!

 2. -pity-
  -pity- says:

  Jó olvasni egy ilyen összefoglalót a kezdetekről is. Azért én megnéznék egy kézzel festett táskát is az egyedi pólók mellett.

 3. Eszter says:

  Gartukálok a munkáidhz, nagyon szeretem az ilyen egyedi dolgokat! Arra is van lehetőség esetleg, hogy kérésre egy adott témát festesz meg egy pólóra?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.