Latinovits trikón

Latinovits trikó és kép

Újabb egyedi póló készült, méghozzá Latinovits Zoltán portéjával. Ahogy azt már korábban is írtam, külön öröm számomra, amikor valakit egy meglévő festményem inspirál arra, hogy ahhoz hasonló pólót hordjon. 

IMG_1057

Latinovits egyike azoknak a művészeknek, akik egészen fiatal korom óta nagy hatással vannak rám. Ez a fetmény róla 2010-ben született. Abban az évben készítettem egy sorozatot Cseh Tamás, Karády Katalin, Krúdy Gyula és Latinovits Zoltán potréjával. A sor Cseh Tamással indult az Újbuda képkeretben pályázatra, ahol el is hoztuk vele az első díjat. Ez az esemény mérföldkő volt az életemben, mivel ez a sikerélmény adta meg azt a bátorítást, hogy az első önálló kiállításomat megcsináljam. A portrék a PannonBook Antikváriumban voltak láthatók majdnem egy egész éven keresztül. Azóta Cseh Tamás és Latinovits arcképe a mi lakásunk falait díszítik. Ezektől a képektől sosem tudnék megválni. Viszont pólóra nagyon szívesen megfestem őket újra bármikor.

Terveimben szerepel már jó ideje Karinthy Frigyes, Weöres Sándor, Örkény István, Őze Lajos portréjának a megfestése, mivel ők is nagyon fontosak nekem. Persze először vászonra. 🙂 Valószínű, amint ez az anyag összeáll, lesz majd egy ilyen kiállítás, mert már régóta beszélünk róla.

Ennél az egyedi darabnál külön kérés volt, hogy ujjatlan trikóra készüljön. Természetesen minden ilyen jellegű kérésnek is eleget tudok tenni, csak szóljatok bátran!

Latinovits 2

2 hozzászólás a hírhez: “Latinovits trikón

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.